default logo
Date:juni 06, 2017

Wie is Wonderworld

Wonderworld is ontstaan vanuit m’n passie voor koken. Rond de eeuwwisseling (😊) startte mijn kookavontuur… Ik heb een brede ervaring kunnen opbouwen bij verschillende werkgevers. Een zeer boeiende reis doorheen verschillende eetculturen, van klassieke Franse, Belgische keuken, tot  internationaal, fusion ;  en ook vegetarisch was altijd aanwezig.

De rode draad doorheen al deze ervaringen was, en is soms nog, de artiestencatering in Sportpaleis, Vorst,…Pukkelpop, Werchter. Dit zijn de boeiendste, kleurrijkste werkervaringen, en ik keer nog steeds graag terug…. (Rock The Pots catering )

We hebben voor zovele grote artiesten een potje gekookt. Dikwijls met zeer specifieke wensen. (recepten, dieet, overtuiging,…)

Uit al deze ervaringen is ook het idee ontstaan een keuken te ontwikkelen die meer oog heeft voor de vegetarische en veganistische keuken. De vraag is groot, en het aanbod was (tot kortgeleden toch) schaars, en dikwijls weinig creatief.

Mijn thuisbasis was voorheen m’n rustpunt, tussen het vele werken op verplaatsing… Nu is het ook mijn werkgebied geworden, en ik voel me  hier meer geïntegreerd.

Sinds 2015 werd ik fulltime zelfstandig, en vaar een andere koers. Kleinschalig, lokaal, met lokale producten, en  seizoensaanbod,